Thailand.....

Sitter o kollar på korten från Thailand när jag och älsklingen var där...Åhh va ja längtar tebax, visst hade vi d gött älskling?? 2 underbara veckor med blandade resmål inom Thailand...och vi kan ju faktiskt säga att vi hade tur med vädret..hahah...lite regn och åska på kvällen vad gör d när man har haft hela dagen på stranden, nepp absolut inget alls. Och vilka utflykter på moppen vi gjorde..hahaha...Vi åkte till ett vattenfall i Khao Lak...som vi för övrigt inte hittade efter en tur på moppen i nästan 7km när vägen tog slut och eftersom ingen av oss vågade gå in i djungeln så vart d inget vattenfall för oss kan oxå tillägga att solen hade nästan gått ner...vet inte vad man kan stöta på då där inne....(har antagligen kollat på för många skräckfilmer)...en moppetur runt hela Kho Samui med diverse stopp och letandet efter att få se solnedgången på olika platser..haha...mycke snuttkort tog vi men får inte glömma snorklingen på kho tao...lr nu ljög ja lite, älskling snorkla inte ja fick ju för farao panik när alla fiskar va runt omkring benen....älskling sa att ja va en mespropp och att ja missade jättemycket...(yeah right!!!) och mespropp står ja för =O)..Får inte glömma myskvällarna på stranden i Kho Tao....vart ju jättekär juh...Men iaf summan av kontentan e att vi hade det jättemysigt och älskling om d blir nå mer thailand så måste vi bara åka tillbaka till Kho Tao igen..OK??!!??

Några kort på oss... =O)



Världens finaste älskling..Puss på dig...<3

På Kho samui på hade älsklingen en liten överraskning nämligen....han hade hittat en McDonalds resturang och så här glad vart jag då han vet ju hur mycket jag älskar McD...Tack älskling....

Nä nu e d dax för sängen alldeles själv igen MEN på torsdag kommer äntligen älsklingen hit och då slipper ja sova själv...WIIEE!!! SD JOEY!!!!

Natti

Kommentarer
Postat av: Elin

ni e så fiiina så :)! puss & kram

2008-05-13 @ 23:54:36
URL: http://kvistelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0