Mitt bloggnamn.....

...är min ensak o ingen annans...har hört ryktas om att mitt bloggnamn e "fjortis" och därför vill jag bara meddela Er som tycker det. Beauty har en viss betydelse för mig som Ni inte behöver varken veta lr bry Er om o Annso e mitt smeknamn och därför har jag lagt ihopa 1+1...CAPISH?

Jag har sett andra bloggar med betydligt mer töntiga namn än mitt och jag har faktistk inte valt mitt bloggnamn pga av att jag tycker att jag e så jävla snygg...lr har jag det =oP?! Det är ju upp till Er att avgöra....Jag vet ju sanningen...

O vem FAN har tvingat Dig/Er att läsa min blogg?????



Sov gott alla beauties out there......






Kommentarer
Postat av: Linda

MEn halllååååå vi bor ju i Karlskoga, här e det normalt att störa sej på folk i onödan ;)

2008-07-22 @ 21:51:19
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: Elin

You go girl:)haha, visst kan förstå att de tycker de låter fjortis om man inte vet innebörden det har för dej :) men skitsamma! du har vlket bloggnamn du vill:)& du är en beauty ;)

2008-07-22 @ 21:55:04
URL: http://kvistelin.blogg.se/
Postat av: sofie

Ja men varför stör sig folk på att man bloggar ...varför läser de om de inte e intresserade.... stör mig rejält på folk som tycker de e ssååå töntigt m detta o ändå inte kan hålla sig borta. ha en bästig kväll=)

2008-07-22 @ 23:24:57
URL: http://mammatillalice.blogg.se/
Postat av: Maria

Haha.. om nå´n vill se en riktig fjortisblogg så kan dom ju gå in på min sida... Den är rosa å heter MiaPiaFia.. Men ärligt... vem bryr sig!!?? Dom som känner mig vet att det är en blandning av sanning å ironi i det hela...

2008-07-23 @ 08:34:53
URL: http://miapiafia.bloggspace.se
Postat av: Linda

Klicka på nån siffra i min besöksräknare så kommer man vidare till sidan, man måste bli medlem men det kostar nada=) Säg till igen om jag inte lyckades förklara så du förstår=)

2008-07-23 @ 13:46:48
URL: http://lindamagnus.blogg.se/
Postat av: lillasyster

ÖHHHH, Vad händer??? Detta är väll den sk svenska avundsjukan!!!!! Bit ni ihop med era dumma åsikter o håll dom för er själva!! Själv måste jag säga att min syrra har utseendet med sig och kan därför kalla sig för BEAUTY!!!!!!!!!!!!

2008-07-23 @ 17:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0