Killar, män eller ska man kalla dem pojkar??? (Gästinlägg)

Ärligt talat så blir man trött på alla dessa karlar som tror de kan behandla oss tjejer som de vill...Man är trevlig, snäll,  bra för dem och ställer alltid upp i vått och tortt, men vad får man?! Jo, skit eller så blir man bara överskörd...Du vet så väl att du aldrig kommer hita ngn som kan se dig, uppskatta dig och klara av att leva med dig, men du har valt..Nu är det bara att gå vidare, trotts att hjärtat inte kan släppa en tok som dig..

Har mer eller mindre tröttnad på att bli utsatt för kränkning, orespekt och bli behandlad som någon jävla trasdocka. Hur många gånger har vi inte försökt, hur många gånger har jag inte försökt...hur många gånger tror du att det funkar innan man som tjej säger tack och adjö..

Den du letar efter finns inte, den du söker existerar bara i din fantasi..men fortsätt du att leta, för du kommer aldrig hitta henne som bara finns i dina drömmar...
Du börjar bli gammal nu du har nog gjort ditt, iaf i den här stan...det finns inte många kvar att välja bland som inte råkat ut för din charm.
När ska du försöka slå dig till ro, när ska du nöja dig med det som inte kan bli bättre???
Tycker riktigt synd om dig faktiskt. Du leker med känslor och du leker med andras liv, hoppas det kommer finnas ngn där ute som blåser dig stort...kanske du då kommer att fatta vad livet verkligen är och hur mycket värde det finns i det jag ändå gett.

Ni alla killar, män eller pojkar som är osäkra på er själva...utsätt inte er själva eller era tjejer för en ren pina. Vill ni inte ha oss, lämna oss ifred stå imot frästelsen om ni ändå inte vill sattsa på ngt och inte heller kan ge ngt besked...

Jag hoppas finna kärleken på nytt och kanske med hjälp av min vän :-)

/Cammi

Kommentarer
Postat av: Anonym

varför ens lägga ned all din energi på detta, cammi ?

2008-07-25 @ 18:33:20
Postat av: Cammi

För jag är en tjej som har känslor, varken sig jag vill eller inte.Ibland behöver man få ur sig det man känner och sedan är det bra, men det har tydligen inte du alls ngn förståelse för, så jag säger bara en sak.. Sluta gå in och läs i bloggen om det ändå inte passar DIG! Bra att det finns ngt som uppenbarligen kan känna sig träffad iaf. Inlägget var absolut menat till de alla som uppenbarligen har tagit åt sig! Det är inte särskilt kul att behöva känna att man bara passar när vissa vill...och för den delen så behövdes inte särskilt mycket energi för att skriva ett litet inlägg här... so long / Cammi

2008-07-27 @ 17:27:51
Postat av: Ia

Har du trampat på en öm tå ???:-)

Det är de som känner sig träffade och som vet att de gjort fel som också brusar upp mest, men fäng inte läpp...Killen är uppenbarligen inte värd dig, du får tänka så. Antingen är han den mest omogna man som går i ett par skor eller så har han så dåligt självförtroende att han måste vara förjävlig helt enkelt.. Kanske har han blivit sviken och inte kan förstå att någon kan vara bra för honom. De män som beter sig så har förmodlinget ett mönster de går efter. De är spänningssökare och kommer aldrig klara av att rota sig. De avverkar tjejer som de byter kallingar, så fort någon eller något kommer för nära så börjar de backa och blir svåra att ha och göra med.

Det är när de bra tjejerna försvinner utom synhåll som de förmodlingen ångrar sig, men då brukar det ju alltid vara för sent.



Kärleken kommer att komma ska du se, bara du tar dig tid.



Hälsningar Ia..

2008-07-28 @ 20:22:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0